Om ayms & stori

I gränslandet mellan näringsliv och organisationer hjälper vi parterna att navigera rätt, genom att bygga strategi, taktik och kompetens. Målet är att utveckla och matcha parter så att effekt och resultat blir största möjliga, utifrån både affärsvärde och ändamålets behov.

Moniqa Löfstedt är grundare av ayms & stori och har lång erfarenhet av ledande positioner inom både näringsliv och ideell verksamhet. Hennes uppdrag har innefattat PR, internkommunikation, varumärkesresor, bolagssammanslagningar och även försäljning som storkundsansvarig B2B med intäkts- och utvecklingsansvar.
Efter många år som chef inom idéburen sektor med fokus på företagsinsamling, partnerskap och filantropi, har hon en gedigen erfarenhet av såväl liten som stor, etablerad som nystartad verksamhet. Hon har även genomfört flera utbildningar inom ämnet, till exempel för Giva Sverige. 

Med hjärta och hjärna guidade Moniqa oss klokt genom ett grundläggande strategiskt arbete för hur vi utifrån våra befintliga resurser ska jobba tillsammans med företag. Vi kom snabbt i mål och kunde börja vara verksamma. Vi är extra tacksamma för Moniqas genuina erfarenhet inom området.”                                   
Anna Karin Hildingson Boqvist, Generalsekreterare Ecpat

moniqa@ayms.se      
Tel: (0) 734-22 47 10


ayms & stori grundades 2019 och är en del av Löfstedt Kommunikation AB, orgnr 556825-4451. Företaget har f-skattsedel.